Om Huuman

HISTORIEN BAG HUUMAN

Søren som også er CEO, har i over 30 år arbejdet professionelt som specialist indenfor mental og fysisk sundhed. Han har blandt andet løst opgaver for kommuner, virksomheder og private, hvor han har skabt positive forandringer for det enkelte menneske, familier og på arbejdspladser. 

Søren deler på en uformel måde ud af sine mange års erfaring og værktøjer samt give et indblik i, hvordan vi alle kan blive mere tydelige i vores kommunikation og lære at forstå os selv og andre på en mere positiv måde.

Sørens egen livshistorie rummer en bred vifte af erfaringer og oplevelser, hvilket også kommer til udtryk i måden, Søren møder mennesker på. Rummelighed og anerkendelse er nogle af de vigtige elementer for Søren.

I skolen blev Søren hurtigt den, de andre kom til, hvis der opstod problemer mellem nogle, så allerede der begyndte Søren sin “karriere” med at hjælpe andre mennesker.

 Efter skolen lå det i kortene, at Søren skulle følge i sin fars fodspor. Derfor fik han læreplads i farens snedkerforretning. Her blev rollen som uformel mægler også naturlig, når der var brug for at skabe forståelse mellem de ansatte og ledelsen. Senere etablerede Søren eget byggefirma og fik sideløbende opgaver som vagt/dørmand i Aalborgs natteliv (Jomfru Ane Gade).

Efter 8 år med eget byggefirma valgte Søren at skifte retning for, at have mere fokus på at arbejde med mennesker. I den forbindelse begyndte han som handicaphjælper hos en ung mand med muskelsvind. Det var også inden for den periode, Søren fik sin første opgave som støtteperson for en familie i Aalborg Kommune. Efter 7 år som handicaphjælper tog Søren job som pædagogmedhjælper på en skole for børn med autisme og ADHD. Dette tilførte ham en bred erfaring inden for disse områder.

Senere begyndte Søren som rådgiver hos firmaet As3. Her hjalp han personer på kontanthjælp igennem et afklaringsforløb og videre ud i job, alt imens han sideløbende udvide med flere og flere støtteopgaver for forskellige kommuner. 

I 2006 valgte Søren at gå “all-in” på grund af en stigende efterspørgsel fra kommunerne, i forhold til at kunne yde støtte og rådgivning til familier og enkeltpersoner med særlige behov.

Det var typisk tale om opgaver, som lå uden for rammerne af, hvad det etablerede system selv kunne løse. Firmaet HUUMAN blev derfor stiftet og fik hurtigt “vind i sejlene”. Gennem årene har Søren og hans dygtige team hjulpet et utal af familier.

Med tiden har Søren tilegnet sig stor erfaring med at hjælpe mennesker. Desuden har han taget en specialpædagogisk efteruddannelse i neuropsykologisk pædagogik, kursus i mindfulness og en hypnoterapeutisk uddannelse samt læst en mængde relevant litteratur og deltaget i kurser indenfor personlig udvikling, kommunikation, adfærdsterapi og social forståelse.

Såvel private familier, enkeltpersoner og virksomheder drager i dag stor nytte af Sørens brede erfaring og viden om mennesker. 

 

Se og læs evt også Appetize artikel her