Anbefalinger

“Jeg kan give min klare anbefaling af Huuman og Søren Buus”

Vi har i CEPELO benyttet os af Søren Buus som rådgiver og konsulent på personalemæssige forhold, hvor der har været komplekse problemstillinger. Sørens store forståelse for det hele menneske og work-life balance, er meget værdifuld i disse sammenhænge, og er med til at skabe forståelse for hvad der reelt rør sig. Hans forslag til løsninger… Read more ““Jeg kan give min klare anbefaling af Huuman og Søren Buus””

“Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske”

1Dan Hansen Maj 2022 Hej jeg vil gerne lige sige nogle ord ang. Søren og Huuman ApS. Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske. Han finder derigennem ind til de løsninger og udviklingsmuligheder den enkelte kan have brug for. Søren er og har været en uvurderlig hjælp for… Read more ““Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske””

“Helt igennem en fantastisk oplevelse.”

Lasse Bredahl Juni 2022   Jeg har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med Huuman og Søren i løbet af første halvår 2022. Det har været en kæmpe personlig succes for mig at have samtaler over en periode og kunne mærke hvordan jeg har kunne flytte mig fra en vanskelig situation til at have bearbejdet… Read more ““Helt igennem en fantastisk oplevelse.””

“Jeg har fået en tro på en vej tilbage til selvforsørgelse.”

Ann Emborg  Oktober 2020 Jeg har haft besøg af min mentor og terapeut, Søren Buus Jensen i dag. Jeg har ADHD og er endt i kontanthjælpssystemet, med ADHD relateret stress. Efter at have kæmpet en ulige kamp i flere år med systemet, fandt jeg Sørens firma HUUMAN. Med den hjælp jeg nu får fra Søren,… Read more ““Jeg har fået en tro på en vej tilbage til selvforsørgelse.””