Om Huuman

Huuman er en privatejet konsulent virksomhed, der blandt andet arbejder med at fremme trivsel på arbejdspladser og minimere sygefraværet. Vi har siden 1999 arbejdet professionelt med at løst mange opgaver for kommuner, og private med fokus på adfærdsændring og derved skabe positive forandringer. 

Huuman henvender sig til:
Virksomheder
Ledere med medarbejderansvar
Private
Kommuner

som ønsker professionel rådgivning og værktøjer til at afhjælpe mistrivsel. Det kan være, at du som medarbejder oplever mistrivsel, og anonymt ønsker, at vi skal tage kontakt til din arbejdsplads, med et uforpligtende tilbud. Måske er du leder, og oplever problemer med medarbejdere der ikke kan samarbejde, og har et ønske om at øge effektiviteten. Det kan også være, at du som privatperson ønsker at øge dit selvværd og styrke din selvtillid.

Jeg hedder Søren Buus Jensen og er ejer og ledende rådgiver/konsulent i Huuman. Jeg har mange års erfaringer med rådgivning og motiverende samtaler. Jeg arbejder professionelt med at skabe et trygt og nærværende rum, hvor jeg bringer situationen i øjenhøjde for alle parter. Derudover består Huuman af et konsulent team, der hver især besidder en bred vifte af forskellige kompetencer, så vi netop kan hjælpe med at løse dine, dine medarbejdere og virksomhedens udfordringer.  

Vi tilrettelægger individuelle forløb, og tager udgangspunkt i individets eller virksomhedens behov, alt efter hvilke opgave vi skal løse. Ligegyldigt opgaven vægtes den professionelle tilgang højt.

Vi sparrer og rådgiver i øjenhøjde, og møder konflikterne og menneskerne  med stor rummelighed. Vi arbejder ud fra et åbent sundhedsbegreb, hvor vi skaber meningsfulde forandringer med det hele menneske i fokus. Det betyder at når vi løser opgaver, fokusere vi også på andre faktorer der kan have påvirkning på trivslen. Vi klæder dig eller dine medarbejder på, med den nødvendige viden om mistrivsel, og hjælper med at støbe det helt rigtige fundament for samarbejde og trivsel.

 

Læs mere om Søren i denne Appetize artikel.