“Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske”

1Dan Hansen
Maj 2022

Hej jeg vil gerne lige sige nogle ord ang. Søren og Huuman ApS.
Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske. Han finder derigennem ind til de løsninger og udviklingsmuligheder den enkelte kan have brug for.
Søren er og har været en uvurderlig hjælp for min kæreste, som har måtte kæmpe med flere psykiske diagnoser gennem det meste af livet. Psykiske diagnoser som bl.a. har været så livstruende og invaliderende, at hun har tilbragt mange år i det psykiatriske system. Med perioder på op til 10 måneder om året inde på den lukkede psykiatriske afdeling. Sådan var situationen inde Søren startede med, at hjælpe min kæreste.
Men med hjælp fra Søren og den indsats han har leveret, har min kæreste endelig oplevet, at få et liv med stor positiv forandring, med stor glæde og nyt håb for fremtiden. En fantastisk udvikling, som Ikke kun har været til glæde for hende, men for alle omkring hende, familie og venner m.m. Hun har faktisk udviklet sig så meget, at hun har haft hele 15 måneder uden, at skulle lade sig indlægge på psyk. Den store forandring og udvikling skyldes de værktøjer og metoder Huuman bruger, en helhedsløsning som er skræddersyet til at løse de udfordringer og opgaver som det enkelte menneske stå med. Med som Søren siger, er det en selv der skal lave forandringen, han kan kun fortælle hvordan man skal gøre det.

Så hvis du selv har brug for hjælp til at skabe nogle livsforandringer, eller kender nogen, så kan jeg kun sige.. Tag kontakt til Søren nu (Huuman ApS). For jo længere tid du venter, jo længere tid går der før du får den hjælp du har brug for.