“Jeg har fået en tro på en vej tilbage til selvforsørgelse.”

Ann Emborg 

Oktober 2020

Jeg har haft besøg af min mentor og terapeut, Søren Buus Jensen i dag. Jeg har ADHD og er endt i kontanthjælpssystemet, med ADHD relateret stress. Efter at have kæmpet en ulige kamp i flere år med systemet, fandt jeg Sørens firma HUUMAN. Med den hjælp jeg nu får fra Søren, er tingene endelig ved at vende. Jeg har fået en tro på en vej tilbage til selvforsørgelse. Jeg ser egentlig Søren som en brobygger mellem min kaotiske hjerne og mit alt for sensitive hjerte. Han lærer mig at takle de udfordringer som en dagligdag med ADHD giver, hvilket har sænket både mit stress og mit blodtryk væsentligt. Han er nærværende og tager altid udgangspunkt i hvor jeg står på dagen og i livet. Jeg føler mig ALDRIG dømt eller forkert, hvilket jeg ellers tit har gjort med min ADHD. Han lærer mig at holde fast i de gode sider af mig selv og fokuserer på det jeg kan. Gennem mentale og fysiske øvelser, samt samtaler, får jeg nogle fantastiske redskaber jeg kan bruge når min verden vælter. Med Sørens hjælp er der nu endelig lys for enden af tunnelen og jeg vil derfor gerne give ham og hans firma, min varmeste anbefaling.

“Helt igennem en fantastisk oplevelse.”

Lasse Bredahl

Juni 2022

 

Jeg har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med Huuman og Søren i løbet af første halvår 2022. Det har været en kæmpe personlig succes for mig at have samtaler over en periode og kunne mærke hvordan jeg har kunne flytte mig fra en vanskelig situation til at have bearbejdet og udviklet mig selv i samarbejde med førnævnte.

En åben og helhedsorienteret samtale om det hele menneske og en god fremgangsmetode som foregik i mit eget tempo får mig til at anbefale Søren og Huuman i alle situationer hvor en person har brug for støtte eller vejledning. Min opfattelse er at det er i gode tider såvel som i dårlige.

Helt igennem en fantastisk oplevelse.

Tak!

“Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske”

1Dan Hansen
Maj 2022

Hej jeg vil gerne lige sige nogle ord ang. Søren og Huuman ApS.
Søren er virkelig dygtig til sit arbejde, han forstår at se det hele menneske. Han finder derigennem ind til de løsninger og udviklingsmuligheder den enkelte kan have brug for.
Søren er og har været en uvurderlig hjælp for min kæreste, som har måtte kæmpe med flere psykiske diagnoser gennem det meste af livet. Psykiske diagnoser som bl.a. har været så livstruende og invaliderende, at hun har tilbragt mange år i det psykiatriske system. Med perioder på op til 10 måneder om året inde på den lukkede psykiatriske afdeling. Sådan var situationen inde Søren startede med, at hjælpe min kæreste.
Men med hjælp fra Søren og den indsats han har leveret, har min kæreste endelig oplevet, at få et liv med stor positiv forandring, med stor glæde og nyt håb for fremtiden. En fantastisk udvikling, som Ikke kun har været til glæde for hende, men for alle omkring hende, familie og venner m.m. Hun har faktisk udviklet sig så meget, at hun har haft hele 15 måneder uden, at skulle lade sig indlægge på psyk. Den store forandring og udvikling skyldes de værktøjer og metoder Huuman bruger, en helhedsløsning som er skræddersyet til at løse de udfordringer og opgaver som det enkelte menneske stå med. Med som Søren siger, er det en selv der skal lave forandringen, han kan kun fortælle hvordan man skal gøre det.

Så hvis du selv har brug for hjælp til at skabe nogle livsforandringer, eller kender nogen, så kan jeg kun sige.. Tag kontakt til Søren nu (Huuman ApS). For jo længere tid du venter, jo længere tid går der før du får den hjælp du har brug for.

“Jeg kan give min klare anbefaling af Huuman og Søren Buus”

Vi har i CEPELO benyttet os af Søren Buus som rådgiver og konsulent på personalemæssige forhold, hvor der har været komplekse problemstillinger. Sørens store forståelse for det hele menneske og work-life balance, er meget værdifuld i disse sammenhænge, og er med til at skabe forståelse for hvad der reelt rør sig. Hans forslag til løsninger er altid konkrete og letanvendelige i situationen.

Jeg kan give min klare anbefaling af Huuman og Søren Buus, og er sikker på at mange andre virksomheder også, kan få god brug af deres sparring og rådgivning.

Med venlig hilsen

Peter Lorentzen

CEO CEPELO A/S